Klantenservice

Wij vinden het belangrijk dat u als klant tevreden bent. Wij doen ons best om een zo goed mogelijke service te bieden. U kunt altijd contact opnemen voor persoonlijk advies over uw aankoop.

VOORRAAD PRODUCTEN

Al onze producten worden speciaal voor u gemaakt. Nadat u een bestelling heeft geplaatst gaan wij aan de slag. Het vergulden is een vrij kostbare bewerking en dit wordt door echte vaklieden op ambachtelijke wijze gedaan. Natuurlijk krijgt u een echtheidscertificaat.

De levertijd is dan ook langer dan bij een gewone webshop. Variërend van 1 tot 5 dagen voor pensioen en jubileumcadeaus tot een zes weken voor hekpunten, beelden en pinakels (dit staat aangegeven bij de levertijd van het product).

Alleen de categorie ‘eetbaar goud’ is normaal wel gewoon op voorraad en kunnen wij snel leveren. U kunt deze dan ook binnen 14 dagen retourneren, mits ze in originele verpakking worden teruggezonden en niet zijn gebruikt.

BETALEN

U betaald bij Gouden Cadeau via Ideal, Paypal of met een creditkaart. Gaat u voorkeur liever uit naar een andere betalingsmethode neem dan contact met ons op.

BEZORGING EN VERZENDKOSTEN

De door u bestelde producten via onze webshop worden geleverd via KSO Logistics BV. Afhankelijk van gewicht, grote of breekbaarheid kiezen wij voor de juiste vervoerder. Natuurlijk zullen wij u de bezorg datum netjes per mail bevestigen.

Wij rekenen binnen Nederland geen verzendkosten boven de € 75,00
(met uitzondering objecten groter dan 1 meter).

Onder de 75,00 zijn de verzendkosten € 7,95. 

Verzendingen België € 12,00 (met uitzondering objecten groter dan 1 meter).

GARANTIE

Op de vergulde producten is geen garantie van toepassing. Gezien wij deze speciaal voor u hebben gemaakt. ( met uitzondering van alle producten die onder de categorie‘eetbaar goud ‘ staan omschreven ). Bij elke bestelling sturen wij een gebruiksaanwijzing mee. Lees deze eerst voordat u de bestelling verder opmaakt. Indien nodig hebben wij speciale handschoenen bijgeleverd.

Is een product beschadigd tijdens levering, stuurt u dan op de dag van ontvangst een e-mail met factuur en enkele foto’s. Wij zorgen vervolgens voor een snelle oplossing.

BEVEILIGING EN PRIVACY

Gouden Cadeau maakt gebruik van een gecertificeerde SSL beveiliging. Dat betekend dat de gegevens die u invoert tijdens uw bestelling niet kunnen worden onderschept door kwaadwillenden. Wij zullen u gegevens nooit verstrekken aan derden en alleen gebruiken voor het afronden van uw order. Lees ook onze privacy policy.

Uw betalingen gaan via onze de beveiligde omgeving van onze betalingspartner Sisow payment innovations en uw eigen beveiligde bankomgeving.