EEN CADEAU DAT GOUD WAARD IS!

Gouden Cadeau is een onderdeel van Reinaert Vergulders. Gouden Cadeau is gespecialiseerd in het vergulden van orginele cadeau’s. Op een ambachtelijke wijze vergulden wij objecten met 24k. bladgoud.

Hoe orgineel is het om een gouden cadeau te geven. In onze webshop kunt u voorbeelden vinden van orginele cadeau’s. Heeft u iets in gedachten maar vindt u het niet in ons online assortiment, aarzal dan niet om contact op te nemen. Heeft u zelf een object dat bijvoorbeeld emotionele waarde heeft dat u graag wilt laten vergulden? Neem dan contact op voor de mogelijkheden, wij denken graag met u mee en adviseren u over materiaal, details en budget.

ONLINE CADEAU SHOP

De grotere cadeau’s zijn niet te bestellen via de webshop. Dit met reden dat we graag uw wensen volledig willen bespreken en de transport kosten omtrent verpakking maatwerk is.
De kleinere cadeau’s zijn zeer goed te bestellen via de webshop, wij zijn continu bezig om het gebruiks- en bestelgemak te vergroten. Hierin houden we zeer goed rekening om het exclusieve en waardevol gouden cadeua netjes bij u thuis af te leveren (tenzij anders overeengekomen).

KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

Het vergulden van de objecten is een proces waarin je een object veranderd een schitterend, waardevol en duurzaam object. Goud is van alle tijden en wordt terecht geassocieerd met brillantie, pracht en exclusiviteit. Niet voor niets worden duurzame beloftes bijvoorbeeld bezegeld met gouden ringen en topprestaties gehonoreerd met goud. Hetzelfde geldt voor bladgoud verguldingen. Mits vakkundig aangebracht heeft het uiterst dunne bladgoud een exclusieve uitstraling en een hoge duurzaamheid

GOUDEN CADEAU HEEFT VOOR IEDERE EMOTIE EN GELEGENHEID EEN PASSEND CADEAU DAT GOUD WAARD IS!